Logga in

Hello Sunday

OM
___


 

Jag började själv som medveten konsument att leta efter produkter till mitt hem som jag kunde känna mig trygg med. Bra material, schysst framställda med tillverkning utan att någon utnyttjas längs vägen. Det visade sig vara svårt... 

Hello Sunday startades med en ambition om att kunna bidra till medvetandegöranet av den styrka vi som konsumenter besitter. Genom vår ökade medvetenhet och krav på kunskap som vi kan vara med och förändra hur våra, faktist ändliga, resurser nyttjas. 

Och genom att bli medveten om vårt köpbeteende kan vi dra vårt strå till stacken och vara med och forma och förändra villkoren för både produktion och utbud.

Jag vill genom att göra de första urvalet kunna erbjuda produkter som är lite bättre än det gängse utbudet. Min förhoppning är att du ska trivas så bra med produkterna att du inte ska 
vill göra dig av med dem.


Det är dessa värden jag själv sätter högst när det gäller sådant som jag tar in i mitt eget hem. Därutöver vill jag att de ska vara stilrena och gärna tidlösa - så de håller stilen år efter år. Då känner jag att jag gjort en investering som är hållbar på sikt. 


Därför tänkte jag att det är lika bra att göra det själv. Hello Sunday erbjuder tidlösa, kvalitativa produkter för dig och ditt hem i naturliga och hållbara material. Lite schysstare än genomsnittet. För både människa och miljö. Hello Sunday drivs av mig, Ewa, som är grundare av företaget.


De flesta bilderna är mina egna, några är leverantörsbilder som jag har tillstånd att använda. Om du vill låna bilder för att skriva om Hello Sunday får du gärna göra det. Men då måste du ange källa, eller länka tillbaka till hemsidan eller till Hello Sundays konton i sociala medier.


Följ Hello Sunday på Instagram och på Facebook!
nyhetsbrev_rabatt_rosa.png
Facebook    Instagram    Pinterest    Blogger